Aydın

AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen:

20:16 26 Mart 2018
AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen:

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, "Aydın bölgenin en imrenilen bir şehri halindeyken yerelde yeterli hizmet verilmediği için etrafımızdaki bir çok ile göre yaşam standardımız düşmüş durumda." dedi.

Özmen, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, il yönetimi tarafından hazırlanan "CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının 2014 Seçim Vaatleri Karnesi" başlıklı kitapçığı dağıttı.

Çerçioğlu'nun 2014 yerel seçimlerinden bu yana, vaatlerinin sadece yüzde 15'ini gerçekleştirdiğini iddia eden Özmen, şöyle konuştu:

"Bu süreçte hepimizin şahit olduğu, üretilemeyen her hizmetin ardından, yapamadıkları her vaadin ardından bir suçlu arama gayreti içerisine girmekteler. Biz bundan da vazgeçmelerini tavsiye ediyoruz çünkü kendileri görev makamındadır. İstedikten sonra her hizmetin yapılabildiğini görüyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP'li olmasına rağmen, Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP'li olmasına rağmen istediği hizmeti alabiliyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 8 okul yapmış. Hizmet yapmak istedikten sonra kimse engel olmuyor. Bu bahanelerin ardına sığınmaya gerek yok."

Aydın'ın Denizli'yle kıyaslandığında birçok konuda eksik olduğunu aktaran Özmen, şunları kaydetti:

"Denizli'de 16 battı çıktı gerçekleştirilmiş. Aydın'da 22 battı çıktı projesinden sadece 3'ü gerçekleştirilmiş. Bu şunu gösteriyor, Aydın'da maalesef iyi bir yönetim yok yerel anlamda. Aydın bu şekilde bir dönem daha giderse, Aydın büyükşehir değil, büyük bir köy unvanını alacak. Aydın belki de yerel yönetimler manasında tekrar toparlanamayacak bir noktaya gelecek. Aydın bölgenin en imrenilen şehri halindeyken yerelde yeterli hizmeti alamadığı için etrafımızdaki bir çok ile göre yaşam standardımız düşmüş durumda. Aydın bir değişim bekliyor ve bir değişim yaşamak zorunda. İnşallah önümüzdeki süreçte biz de elimizden geleni yapacağız."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.