Aydın

Anne kucağında kahreden ölüm! Boynu kırıldı...

08:18 29 Mart 2018 4 Yorum Var
Anne kucağında kahreden ölüm! Boynu kırıldı...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aracın ön koltuğunda annesinin kucağında oturan 4 yaşındaki Furkan Tülek, hava yastığının boynunu kırması sonucu yaşamını yitirdi

Süleyman Tülek (38) idaresindeki otomobil ile Nurlan Jafarli (23) idaresindeki otomobil İstiklal Mahallesi Evranlı Mezarlığı kavşağında çarpıştı. Kazada Süleyman Tülek, eşi Münevver ve oğulları Furkan yaralandı.

Yeni Asır'ın haberine göre, çevredeki esnafın ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza esnasında ön koltukta annesinin kucağında oturan Furkan'ın çarpışmanın etkisiyle açılan hava yastığına çarparak boynunun kırıldığı öğrenildi. Küçük Furkan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

KIRMIZI IŞIK İHLALİ YAPMIŞ

Kazaya neden olan Nurlan Jafarli'nin kırmızı ışık ihlali yaptığı belirlendi. "Arkadaşlarımın kaza yaptığı bilgisini aldım, yetişmek için hızlı gidiyordum" ifadesini verdiği iddia edilen Azeri sürücü gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah geride kalanlara sabır versin tabiki de ölüm hak ama ne olursunuz küçük cocuklarimizi öne oturtmayalim çok tehlikeli çok üzüldüm rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin tekrar sabir diliyorum
    Cevapla
  • Arzu 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bizim insanimiza has birșeydir, 400.bin liralik araç kullanirlar ama 200.lira veripte bir çocuk koltugu arabaya almazlar. Gülermisin ağlarmisin
    Cevapla
  • Gönül 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi diyelimki çocuklari ön koltuğa oturtan anne baba cahil ve görgüsüz kural bilmeyen ,kural tanimayan vahși bir yaratik. ,,ya peki bizim polisimiz neden bu canavarlari görüpte cezasini vermez!!!!! Aramizdan bazilari diyebilir, her tarafada polis dikemezsinya bizim beceriksizlerin klasik sözleridir. Kardeșim ne yapip ne yapip, Göreceksiiiiiin, Medeni dediğimiz ülkelerde, arabanin ön koltugunda anne kucaginda cocuk görmüyorsun, onlarda her köșeye bir polis dikmiyor.
    Cevapla
  • Esra 6 yıl önce Şikayet Et
    Abla çok haklisin, Bizde insanlardan dahada önemlisi, eğitim görmüș eğitimciyi polisi doktoru yetkili amiri memuru vs vs önce onlari egite bilseydik ,zaten trafikte bu kadar terörör ve maganda dolașamazdi.
  • Barranlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Olan cocuga oldu
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.