Aydın

Söke'de polis ve jandarmaya insan hakları ödülü

20:57 28 Mayıs 2018
Söke'de polis ve jandarmaya insan hakları ödülü

Söke İnsan Hakları Kurulu, İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Şipal ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kurgan'ı plaketle ödüllendirdi.

Söke İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Şipal ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kurgan'a, nezarethane koşullarındaki hassas tutumları dolayısıyla Söke İnsan Hakları Kurulunca plaket verildi.

İnsan Hakları Kurulu Başkanı Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, plaket takdiminde gazetecilere yaptığı açıklamada, nezarethanelerdeki denetimler kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığının tam not aldığını belirtti.

Bu nedenle Emniyet Müdürü Şipal ile Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kurgan'a plaket verdiklerini dile getiren Kurtbeyoğlu, "Ben hem Emniyet Müdürümüz hem de Jandarma Komutanımızı hassasiyetlerinden dolayı kutluyorum. Kurulumuzun denetleme komisyonu üyelerimize de dikkatli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Şipal ise plaketi arkadaşları adına aldığını dile getirerek, “Kaymakam Bey olmasaydı birçok şeyi başaramazdık. Kaymakamımıza ve bizleri ödüle layık gören kurula teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kurgan da “Nezarethanelerin gelişmesinde başta Kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu olmak üzere İnsan Hakları Kurulunun büyük katkıları var. Ben her birine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.