Aydın

CHP Aydın Milletvekili Tezcan:

15:18 08 Ekim 2018
CHP Aydın Milletvekili Tezcan:

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, "Yerel yönetimler yerel demokrasinin beşiğidir. Yerel yönetimler demokrasinin güçleneceği ve yeniden inşa edileceği alanlardır. Bu yüzden 2019 yılında Aydın'da azami başarıyı elde ederek, diğer büyükşehirleri de bu kervana katacağız." dedi.

Tezcan, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 2019 yerel seçimlerinde tüm il ve ilçe örgütünün çok çalışarak azami başarı elde edeceklerini söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayının mevcut başkan Özlem Çerçioğlu olacağını Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce açıkladığını hatırlatan Tezcan, bu kapsamda tüm partililerin el birliğiyle çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin ve diğer büyükşehir belediyelerini alacaklarını iddia eden Tezcan, "Yerel yönetimler yerel demokrasinin beşiğidir. Yerel yönetimler demokrasinin güçleneceği ve yeniden inşa edileceği alanlardır. Bu yüzden 2019 yılında Aydın'da azami başarıyı elde ederek, diğer büyükşehirleri de bu kervana katacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve Aydın İl Başkanı Ali Çankır da katıldı.



YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.