Aydın

AK Parti Aydın İl İstişare Toplantısı

13:07 13 Ekim 2018
AK Parti Aydın İl İstişare Toplantısı

AK Parti Aydın İl İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, partinin başarısında güçlü teşkilatların çok önemli olduğunu söyledi.

Yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığını alacaklarını ileri süren Milletvekili Yavuz, mevcut başkanın verdiği birçok proje sözünü hayata geçirmediğini ifade etti.

Aydın AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş ise, Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek bu süreçten de güçlenerek çıkmaya devam edeceğini kaydetti.

Milletvekili Savaş, "Gezi olaylarıyla başlayan oyun, 17-25 Aralık yargı darbesi, terör, birçok kentimizde bombaların patlaması, hain darbe girişimi. Daha birçok oyun. Her seferinde üstesinden geldik. Allah’ın izniyle bundan sonra da bu oyunların üstesinden geleceğiz. Gelmeye de devam edeceğiz." diye konuştu.

Aydın AK Parti Milletvekili Rıza Posacı da, partisinin son seçimle beraber kentte büyük başarılara imza attığını belirterek, "Bu rüzgarla mart ayında Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne AK Parti’nin bayrağını dikeceğiz. Aramızdaki makas 10 bin. İttifak olsa da olmasa da biz bu seçimi alacağız, almak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Aydın AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, yerel seçimlerde kardeşlik ruhunu bozmadan çalışmalar yapılması gerektiğini dile getirdi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ise, bu tip toplantıların teşkilat içerisinde değerlendirmeler yapılması bakımından önemli olduğunu anlattı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.