Aydın

Akılalmaz! Köpek, bebek cesedini kafeye bıraktı...

08:16 31 Ekim 2018 6 Yorum Var
Akılalmaz! Köpek, bebek cesedini kafeye bıraktı...

Aydın'ın Söke ilçesinde, temizlik işçileri kafenin önünde yeni doğmuş bebek cesedi buldu. İşçilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelediğinde bebeği bir sokak köpeğinin ağzında getirerek kafenin önüne bıraktığını tespit etti.

Olay, saat 07.00 sıralarında Atatürk Mahallesi'ndeki AVM'de meydana geldi. Belediye temizlik işçileri AVM'ye gelerek iş yerlerinin çöpünü temizledikleri sırada bir kafenin önünde yeni doğmuş bebek cesedi buldu. Bunun üzerine işçiler durumu polise bildirdi.

GÜVENLİK KAMERALARINDA ORTAYA ÇIKTI

İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelediğinde bir sokak köpeğinin bebeğin cansız bedenini ağzıyla getirerek kafenin önüne bıraktığını gördü. Acı gerçeğin ortaya çıkmasının ardından polis ekipleri ve savcı olay yerinde incelemelerde bulundu.

Ekiplerin incelemelerinin tamamlamasının ardından talihsiz bebeğin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • dely 5 yıl önce Şikayet Et
    demek neymiş onu o sokağa atan mahluk bir köpek kadar olamamış tebrikler.yaşamasınlar böyle insanlar boşuna insan ziyanı ...
    Cevapla
  • ASİLBEY_06_ÇUBUK 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm vatandaşların DNA sı alınarak veri bankası oluşturulmalı,böyle insanlık dışı olaylar dahil,bir çok faili meçhul olaylarda aydınlatılmış olur.
    Cevapla
  • erman 5 yıl önce Şikayet Et
    Köpeğin yüreği dayanmamısş çöpten alıp getirmiş insan yavrusudur diye .Bahtsız yavru.
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    bir sokak köpeği bile çocuğu çöpe yada sokak köşesine bırakanlardan daha merhametli ve hisli,belki çok aç olmasına rağmen çocuğu parçalamamış,belki kurtulur diyerek insanların yoğun olduğu cafe girişine bırakmış. ibretlik ve çok ders alınması gereken bir olay.
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    kanunlar cezalar bu kadar hafif olduğu sürece cinayet taciz tecavüz haberleri her gün artar ve magazinleşir.her gün yüzlerce müslümanın ölüm haberini millet in normal bir haber gibi seyrettirilmeye alıştırıldığı gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.