Aydın

Yolda görenler şok oldu! Sosyal medya sallandı

08:06 26 Ocak 2019 29 Yorum Var
Yolda görenler şok oldu! Sosyal medya sallandı

Aydın'ın Didim İlçesi'nde etkili olan sağanak yağmur ve şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. İlçede bulunan Poseidon Heykeli de fırtına nedeniyle devrildi

Didim'de dün akşam saatlerinden itibaren sağanak yağmur ve fırtına etkili oldu. Fırtına nedeniyle bazı ev ve işyerlerin çatıları uçtu, ağaçlar ve reklam panoları devrildi. İlçede yağmurun da yağmasıyla zaman zaman elektrik kesintileri yaşandı. Fırtınada, ünlü Altınkum Yalı Caddesi'nde bulunan Poseidon heykeli devrildi.

DENİZLERİN EFENDİSİ BİLE DİRENEMEDİ

Didim Belediyesi, Didim Turizm Derneği ve İzmir Ekonomi Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan proje kapsamında 2012 yılında yenilenen Altınkum Yalı Caddesi'nin girişine yapılan ve Yunan mitolojisinde denizler, depremler ve atlar tanrısı olarak bilinen Poseidon heykelinin yıkıldığını gören vatandaşlar, olayı sosyal medyadan paylaşarak duyurdu.

Saatteki hızı 60 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle denizde de dev dalgalar oluştu. Balıkçılar ise tekneleriyle Taşburun Balıkçı Barınağı'na sığındı. Altınkum İskelesi'nde rıhtıma çarpan dalgalar, yürüyüş yoluna kadar taştı.

YORUMLAR

29 Yorum Var
  • Biri 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu çağda heykel ne ya, 21. yy olmuş, heykel ne arkadaş
    Cevapla
  • Urfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Heykel ve Resim tüm kamudan çıkmalıdır.
    Cevapla
  • soner sahin 5 yıl önce Şikayet Et
    ne isi var bu heykelin Turkiye de .musluman memleketinde salyangoz satiyorlar ya yapanlarin basina devrilseydi keske...
    Cevapla
  • Kut Alp 5 yıl önce Şikayet Et
    İlan ediyorum ve hep de edilecektir de evelAllah: Yerlerin ve göklerin ve denizlerin ve içindekilerin tek Rabbi Allah 'tır. Adminciğim lütfen yayınla da kayıtlara bir kez de bu fakirden geçsin, ne kadar putperesti, pkk lı zerdüşt eteşperesti, dialogcu fetöcüsü varsa duysun. Allahu EKBER.
    Cevapla
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Saatte 60 km mi???bu hizda ruzgarda hollandada biz dalgakiran uzerinde 4km acikta balik tutuyoruz yani dev dalga falan olusturacak ruzgar degil 60 kmlik ruzgar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.