Aydın

Yok böyle acı! Anne ve babasının gözü önünde can verdi

14:23 02 Şubat 2020 8 Yorum Var
Yok böyle acı! Anne ve babasının gözü önünde can verdi

Aydın'ın Efeler ilçesinde annesiyle birlikte tatilden dönen 16 yaşındaki lise öğrencisi Beyza Aygül, kendilerini almaya gelen babasının yanına gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.



Efeler Anadolu Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Beyza Aygül, annesi Nürüvet Aygül ile yarıyıl tatili için gittiği Bilecik'teki akrabalarının yanından bugün saat 09.00 sıralarında Aydın'a döndü. Nürüvet Aygül, kızıyla otogarın dışına çıkıp, Aydın- Muğla karayolu kenarında kendilerini almaya gelecek eşi Ali Aygül'ü beklemeye başladı. Bir süre sonra otomobiliyle gelen babasını gören Beyza Aygül, yolun karşısına geçmek istedi. Ancak bu sırada Aydın'dan Muğla yönüne giden Şakir Çiçek yönetimindeki 09 HG 824 plakalı otomobil, Beyza Aygül'e çarptı. Otomobil, Beyza Aygül'ü altına alıp, yaklaşık 3 metre sürükledi. Gözlerinin önünde kızlarına araba çarpan Aygül çifti, sinir krizi geçirdi.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Beyza Aygül'ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Aygül'ün cansız bedeni, otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Şakir Çiçek, polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ben Türkiye'nin her yerinde araç kullandım. Aydın kadar trafik kuralı ihlali yapılan bir yer görmedim. Alınan ehliyetler ahbap çavuş ilişkisiyle veriliyor. Trafik denetimleri yetersiz. Aydınlılar Türkiye'nin başka bir yerinde böyle araba kullansın her gün dayak yerler. Kendi memleketinde gevrek gevrek kullanıyorlar. Alkollü araç kullanımı hat safhada. Resmen göz yumuluyor.
    Cevapla
  • Yılmaz ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    Elbete kaza kadere inaniyoruz Tedbirli olunsaydi Yavas dikkatli olunsaydi feci olmazdı carpip dursaydi altina almasaydi olurdu kalirdi kader derdik bu tam bi felaket 3 metre suruklemus ALLAH Kimseye yaşatmasın
    Cevapla
  • Bulut 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçektende yok böyle bir acı Allah sabır versin
    Cevapla
  • BAHTİYAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah islah etsin bu insanları durdurmak devletin elinde en acı ve katı yaptırımları uygulasalar bak bir daha gazami basar frenemi.Bu kader degil tam bir faciyadır.Yetkilileri bu ve bunun benzeri olaylar olmaması adına EMPATİ kurarak geride kalan o insanların yerine kendilerini koyarak karar vermelerini istiyorum. Bir boş vermişlik kural tanımamazlık Ülkemizde almış başını gidiyor.Birilerinin buna cıkıp dur demesi lazım fiili olarak
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    kadere inanmak önlem almaya engel değildir.
  • Hoca prof. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bahtiyar Allâh her şeyi takdiir etti .Ne gelirse gelsin Allâhin takdiri iledir.başimiza ne gelirse gelsin KADERDir.
    İlk beğenen sen ol
  • ÖMER KÖYLÜ 4 yıl önce Şikayet Et
    ecel gelmiş kaza bahane
    Cevapla
  • köylüye 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeş, ecelin önüne hiçbir şey geçemez ama, kaza bahane demek doğru değil! , kula da tedbirli olmak dikkatli olma iradesi vermiş Rabbim.dikkat et önlemini al sonrası Allahtan ne olursa.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.