Aydın

Aydın’da kayıplara karışan kadından acı haber!

15:31 10 Mayıs 2022 1 Yorum Var
Aydın’da kayıplara karışan kadından acı haber!

Aydın’ın Buharkent ilçesinde 8 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde evden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 56 yaşındaki kadının cansız bedeni Menderes Nehri'nde bulundu.

Olay, Savcıllı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 56 yaşındaki Fatma Toprak 8 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde evden çıktı. Eve geri dönmeyen kadının hayatından şüphe eden yakınları durumu yetkililere bildirdi. Son olarak Menderes Mahallesi ve Menderes Nehri yakınlarında görüldüğü tespit edilen kadının bulunması için havadan ve karadan arama ve kurtarma çalışması başlatıldı. AFAD, Jandarma, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı dalgıçlar bölgede çalışmalarını 3 gün boyunca sürdürüldü. Aramalar neticesinde Toprak'ın cansız bedeni dalgıçlar tarafından Menderes Nehri'nde bulunurken, acı haberi alan yakınları yasa boğuldu. Toprak'ın kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    cinayete benziyor--kadının ailevi durumu ne,yakınları kimler,ve en önemlisi kadının bırakacak mirası varmı,kıymetli mi.bunlara bakıldımı cinayetse fail çıkar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • aklınyolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Zafer Beyin dediği gibi yapılsın.
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.