Aydın

Görenleri dehşete düşüren ölüm! Kamyona ok gibi saplandı

16:15 09 Aralık 2022 8 Yorum Var
Görenleri dehşete düşüren ölüm! Kamyona ok gibi saplandı

Aydın Çine'de kamyona ok gibi saplanan ticari araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti.



Kaza, 15.00 sıralarında Aydın-Muğla karayolu Hallaçlar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 09 LY 979 plakalı ticari araç, 48 YR 062 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile ticari araç kamyonun kasasına ok gibi saplandı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ticari araç içerisindeki iki kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan iki kişinin cansız bedenini çıkarmak için çalışma başlattı.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    içim cız etti allah rahmet eylesin vefat edenlere çok yazık kamyonların kasalarının bu şekli için bir çözüm mutlaka üretilmeli gereken teknik düzenleme neyse yapılmalı önlemi alınabileceksen bu kazada ölenlere yazık akrabalarınada yazık lütfen bu konuya bir çözüm üretilsin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hafif ticarilerdeki hava mercedes bmw de yok ferrari ile yarışır.
    Cevapla
  • emrew 1 yıl önce Şikayet Et
    kamyon ve tırların arka dizaynları bildiğin ölüm tuzağı önceden tırların arkasında lastikler olurdu stepne yerine geçerdi bir nevi kaza anında hafifletiyordu kazayı şuan çarpan hafif süratle bile olsa direk içine giriyor göründüğü gibi.
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kamyonların arka kısmı çarpmalara karşı tampon ve kasa aynı hizada olmalı Her kaza araçlar direk altına giriyor. Bu duruma uluslararası bir standart getirilmeli
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kamyon ve tırların arkaları araçlar için tuzak gibi yüksek altı boş bir girdin mi canlı kurtulma imkanın yok suriyede bile esat 20 yıl önce yasaklamış bunu alt kısma kasa yapılması zorunlu olmuş bizim tr de hergün ölümler olmasına rağmen herhangi bir yasak yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.