Aydın

Zeytin bahçesinde elindeki çuvalıyla suçüstü yakalandı

09:58 30 Aralık 2022
Zeytin bahçesinde elindeki çuvalıyla suçüstü yakalandı

Aydın Germencik'te bir zeytin bahçesinde, hırsızlık yapan şahıs suçüstü yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş ekiplerince tarımsal ürün hırsızlığının önlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Germencik ilçesi Ömerli Mahallesi’nde İ.Z. isimli şahsın bahçesinde hırsızlık olayı meydana geldi. Jandarma ekipleri devriye esnasında M.C. (40) isimli şüpheliyi suçüstü yakaladı. Topladığı zeytinler ile birlikte yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen çuval içerisindeki yaklaşık 20 kilogram toplanmış zeytin ise sahibine teslim edildi. Yakalanan M.C. hakkında adli işlem başlatıldı.

YORUMLAR

  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz ak sütten çıkmış kaşıksınız..ilk önce idam diyebleri idam etmek lazım..siz nasılsanız öyle yönetilirsiniz ne ekerseniz onu biçersşniz ne kadar boş ve bilinçsiz liyakatsiz yorumlar tren istasyonunda bekleyin orası tam size göre
    Cevapla
  • Niyazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm ağaçları toplatip öyle yakalasaydilar
    Cevapla
  • BAYBURT'LU RECEP 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda ne arkadaş daha neler tedbirle uslanmayanın hakkı kötektir Kolunu kesin bir ay bütün TV haberlerinde yayınlayın bakalım daha oluyormu?
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede baklava çalan çocukların yıllarca hapis yattığını unuttunuz galiba dua edin de asmasinlar malum sadece kucum suçlar cezalandırılır mesela banka hortumlasa serbest kalirdi
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlığın büyüğü küçüğü olur mu, ikisi de adilik. Belki bahçe sahibi daha muhtaç. Sen nasıl bir insansın.
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşmasın suçu örtme azı çoğu olmaz Bu mantık kedi sevip insan sevmeyen güruhun mantığı Herkes tarlasında ürününü bekliyor Boş konuşanlara bakılırsa ertesi gün on kişi oraya elinde çuvalla gelirse ne dersin?
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahsullerinizin ve mallarırınızın zekatını vermeyi buyuruyor cenabı Allah..vermezseniz ya zekat miktarı kdar yada dha fazlazı zayi olur...bu şahsın muhtemelen ihtiyacı vardı 20kg.zeytini toplamak için uğraşmaya değmez.çalan adamı çeksen kenara neden bunu yaptın dese ne olur helal edersin gider Aç gözlü insanlqr hep bana hep bana..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.