Aydın

Haşereleri yok etmek isterken komşularını öldürüyordu

17:20 30 Eylül 2023 1 Yorum Var
Haşereleri yok etmek isterken komşularını öldürüyordu

Aydın Efeler'de iş yeri ve konut olarak kullanılan bir apartmanda, haşerelerle mücadele için ilaçlama yapan bir şahıs, haşereleri yok etmek isterken komşularını öldürüyordu.

Olay, Efeler ilçesi Ramazan Paşa Mahallesi'nde 27. Sokak üzerindeki bir apartmanda yaşandı. Dışarıdan binaya giren bir kişi aşırı öksürüp nefes alamama şikayeti ile kendisini dışarı attı. Kadını bitkin vaziyette gören çevredeki vatandaşlar apartmandan yayılan aşırı ağır ve havayı soluyanlara fenalık geçirten koku karşısında durumu 112 Acil Servis’e ihbar ettiler. Bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Fenalaşan kadına sağlık ekipleri müdahale edip hastaneye kaldırırken, apartmandan yayılan kimyasal kokuya karşı da itfaiye ekipleri çalışma yaptı. AFAD ekiplerinin de sevk edildiği mahallede korku ve paniğe neden olan aşırı kimyasal içerikli kokunun apartmandaki bir sakinin haşerelerle mücadele için yaptığı ilaçlamadan kaynaklandığı belirlendi. Ekipler tarafından bölgede tedbir alınıp binada havalandırma çalışması yapılırken, yetkililer bilinçsizce ilaçlama yapılmamasını istediler.

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafergülten 6 ay önce Şikayet Et
    iyide ilaçlama yapan bina sakinlerini uyarmamışmı,kendi nasıl fenalaşmadan ilaçlama yapabilmiş.üstelik biri hayvan besliyorsa ve uyarı yapılmadıysa binada kedi ve köpek varsa onlarda belki zehirlenmiştir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.