Cesetleri yola atılmıştı: Aydın'ı sarsan çiftte cinayette yeni gelişme
Aydın'da Didim ilçesinde Gül Seher Göksan (44) ile Turan Emre Arıkan'ın (23) sokakta silahla vurulmuş cesetleri bulundu. Çiftte cinayetle ilgili gözaltına alınan 2 şüphelinde 1'i tutuklanırken dehşetin nedeni ortaya çıktı.
Olay, Hisar Mahallesi Fener Caddesi'nde önceki gece meydana geldi.
-
Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki bir otomobil içerisinden silah sesleri geldiğini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.
-
Emniyet güçleri bölgeye intikal ettiğinde cadde üzerinde Gül Seher Göksan ile Turan Emre Arıkan'ın cansız bedenini buldu.
-
Gül Seher Göksan’ın vücudunda 5, Turan Emre Arıkan’ın vücudunda 4 kurşun yarası olduğu tespit edilirken, araçta ise boş kovanlar bulundu.
ARAÇ İÇERİSİNDE VURULDUKTAN SONRA CESETLER YOL KENARINA ATILMIŞ
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Grup Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.
Yapılan çalışmada şahısların araç içerisinde vurulduktan sonra yola atıldığı belirlenirken, olayda kullanılan araç ise olay yerinin ilerisinde bulundu.
Görgü tanıklarının ifadesini alan ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, araç içerisinde de detaylı inceleme yaptı.
Çanakkale'de doktor dehşeti! Karısını 20 yerinden bıçakladı
17 yaşındaki Ravza, umre ziyaretinde vefat etti
Muğla'da kanlı pusu! Özlem işe gittiği sırada öldürüldü
Gaziantep'te kocası tarafından hastanelik edilen kadın taşlı dehşeti anlattı

2 ŞÜPHELİDEN 1'İ TUTUKLANDI
Emniyet güçleri, yaptıkları çalışmanın ardından şüpheliler İ.O. (70) ve H.O.'yu (74) Hisar Mahallesi’ndeki bir evde yakalayarak gözaltına aldı.
Gözaltına alınan şüphelilerin ilk ifadelerinde Göksan ve Arıkan ile alacak meselesi nedeniyle tartıştıklarını, olayın da bu sırada meydana geldiğini söylediği öğrenildi.
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.O. mahkeme tarafından tutuklanırken, kardeşi H.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AĞABEYİNİ SUÇLADI
İ. O. verdiği ifadesinde, "Ağabeyim ve 2 kişiyle aynı araçtaydık. Göksan ve ağabeyim tartıştı. Tartışma büyüyünce Göksan silahını çıkardı. Çıkan arbedede silah ateş aldı. Turan Emre Arıkan da olayı görüp ağabeyimin üzerine geldi. Ağabeyim de kendisini korumak için Arıkan'a ateş etti." dedi.

"GÖKSAN'IN EVİNE KARDEŞİM GİTTİ"
H.O ise ifadesinde, "Daha önce Göksan'la tanışıyorduk. Benden borç para istemişti. Bu durum daha önce de yaşandığı için kardeşim karşı çıktı. Olay günü kardeşim parayı kendisinin götüreceğini söyleyerek Göksan'ın evine gitti. Kardeşim bir süre sonra geri döndü ve parayı verdiğini söyledi." dedi.
GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI
Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, olay saatinde İ. O.'nun Göksan ve Arıkan'ı aracına aldığı ve bir süre sonra hareketsiz şekilde sokağa bıraktığını tespit etti.


YORUMLAR
2 Yorum Var