Balıkesir

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Elmastaş:

09:50 01 Eylül 2015
Bandırmaspor Kulüp Başkanı Elmastaş:

"Yönetim, teknik heyet ve oyuncuların tek hedefi, takımın dört yıldan beri kapısından döndüğü PTT 1. Lig'e çıkmak. Bunun için her türlü fedakarlığı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz"

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un kulüp başkanı Erhan Elmastaş, "Yönetim, teknik heyet ve oyuncuların tek hedefi, takımın dört yıldan beri kapısından döndüğü PTT 1. Lig'e çıkmak. Bunun için her türlü fedakarlığı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz" dedi.

Elmastaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hafta sahalarında oynayacakları Kırkalarelispor müsabakasını kazanıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını dile getiren Elmastaş, eski ve yeni oyuncuların takım içindeki uyum probleminin teknik heyetin aldığı önlemler sonrasında kısa sürede aşıldığını anlattı.

Elmastaş, yönetim, teknik heyet ve oyuncuların tek hedefinin takımın dört yıldan beri kapısından döndüğü PTT 1. Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bunun için her türlü fedakarlığı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Geçen yıl sezonun son maçında yapılan kötü tezahürattan dolayı 2015-2016 futbol sezonunun ilk maçını seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Kulübümüzün saha kapatma ve idari para cezasıyla karşı karşıya kalmaması için taraftarlarımızın iç ve dış sahalarda takımlarını centilmenlik kuralları içerisinde desteklemeleri gerekmektedir. Öte yandan Bandırmaspor'un İstiklal Caddesi'ndeki eski kulüp binası, yapılacak restorasyonun ardından kulüp merkez ofisine dönüştürülecek. Bu binanın ilk katında 'Bandırmaspor Store'u açarak kulüp ürünlerini satışa sunacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.