Balıkesir

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş:

15:24 14 Eylül 2015
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş:

"Lig uzun bir maraton, bu ligde galibiyetler ve mağlubiyetler elbette olacak ama önemli olan lig sonunda şampiyon olmaktır"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Fethiyespor'u 3-1 yenen Bandırmaspor'un kulüp başkanı Erhan Elmastaş, "Lig uzun bir maraton, bu ligde galibiyetler ve mağlubiyetler elbette olacak ama önemli olan lig sonunda şampiyon olmaktır" dedi.

Elmastaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir önceki hafta Kırklarelispor karşısında alınan mağlubiyetin sahaya performansın yansıtılamamasından kaynaklandığını söyledi.

Fethiyespor galibiyetine değinen Elmastaş, şöyle konuştu:

"Fehtiyespor müsabakasının ilk yarısının belirli bölümlerinde etkili olan takımımız ikinci yarı oyuna ağırlığını koyarak sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi. Galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Eski ve yeni oyuncularımızın uyum sorununun, yapılacak maç sayısıyla daha da azalacağına inanıyorum. Bandırmaspor, hedefleri olan bir takım teknik ve oyuncularımız bu hedefe ulaşmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Lig uzun bir maraton, bu ligde galibiyetler ve mağlubiyetler elbette olacak ama önemli olan lig sonunda şampiyon olmaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.