Balıkesir

Futbol: Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

15:53 16 Eylül 2015
Futbol: Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, geçen sezonki kadronun yarıya yakının değiştiğini oyuncuların birbirini tanıması için biraz daha zamana ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, "5-6 hafta sonrasında taraftarlarımız karşılarında seyirci zevki yüksek ve tempolu oynayan bir takım bulacaklarından şüphesi olmasın" dedi.

Kılıç, kulübün sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu iç sahada yapacakları İstanbulspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

İstanbulspor'un ligin iddialı takımlarından biri olduğunu ve şu anda grupta ilk sırada yer aldığını belirten Kılıç, zirve yarışını sürdürebilmek için hafta sonu oynayacakları zorlu maçı mutlak kazanmaları gerektiğini kaydetti.

Kılıç, kazanmak için taraftar desteğine ihtiyaç duyacaklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bu sezon için yeni bir kadro oluşturduk. Oyuncuların birbirlerini tanımaları için biraz daha zamana ihtiyacımız var. 5-6 hafta sonrasında taraftarlarımız karşılarında seyirci zevki yüksek ve tempolu oynayan bir takım bulacaklarından şüphesi olmasın. Önemli olan bu süreyi en az kayıpla atlatmaktır. Bunun için teknik heyet ve oyuncular olarak elimizden geleni hep birlikte yapacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.