Balıkesir

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur:

16:18 16 Ekim 2015
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur:

"Ayvalık'ın altyapısına 82 milyon liralık yatırım yapıldı"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık ilçesinde altyapı çalışmaları için 82 milyon liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığına ait Cunda Uygulama Oteli'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Uğur, ilçeye sürekli yatırımlar yapıldığını ve bunlara devam edileceğini söyledi.

Ayvalık'ın çok ayrıcalıklı bir kent olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi olarak ilçeye önem verdiklerini vurgulayan Uğur, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesine bağlı Balıkesir Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü, ilçenin altyapısına önemli katkılar sağladı. Ayvalık'ın altyapısına 82 milyon lira yatırım yapıldı. Ayrıca Lale Adası ile Ayvalık'ı birbirine bağlayacak köprü yapımıyla ilgili bir anket düzenledik. Anket sonucu kentin dokusuna uygun olan taş köprü ilk sırada çıktı. İnşallah hayırlısıyla bunu da tamamlarız."

Toplantıya, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediye Meclisi üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.