Balıkesir

Bandırmaspor Teknik Direktörü Özyazanlar:

18:19 20 Ekim 2015
Bandırmaspor Teknik Direktörü Özyazanlar:

"İçeride ve deplasmanda her maçımıza üç puan için çıkacağız. Hedefimiz şampiyonluktur"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü Turhan Özyazanlar, Bandırmaspor'un iyi bir takım olduğunu belirterek, "İçeride ve deplasmanda her maçımıza üç puan için çıkacağız. Hedefimiz şampiyonluktur" dedi.

Özyazanlar, kulübün sosyal tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, cumartesi günü Bandırma'da oynayacakları Kahramanmaraşspor maçını kazanmayı istediklerini söyledi.

Geçen hafta Ankara deplasmanında çok genç, mücadeleci takım olan Hacettepe ile 2-2 berabere kaldıklarını belirten Özyazanlar, "Bandırmaspor, iyi bir takım. İçeride ve deplasmanda her maçımıza üç puan için çıkacağız. Hedefimiz şampiyonluktur. Takımımızdaki eksiklikleri biliyorum ve gidermeye çalışıyorum. Amacımız, oyunumuzu rakiplerimize kabul ettiren, değerini sürekli yükselten, genç ve yetenekli oyuncu üreten, maçlarında seyirci sayısını her maçta artıran bir takım yaratmaktır" diye konuştu.

Bandırmaspor Sportif Direktörü Süleyman Takunyacıoğlu da 5 maçlık zorlu bir periyoda girdiklerini belirterek, "Bu maçlarımızdan başarıyla çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.