Balıkesir

Bandırmaspor'un yeni teknik direktörü Zafer Biryol

18:17 03 Kasım 2015
Bandırmaspor'un yeni teknik direktörü Zafer Biryol

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden  Bandırmaspor'da Turhan Özyazanlar'ın vefatıyla boşalan teknik direktörlük görevine Zafer Biryol getirildi. 

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ile teknik direktör Zafer Biryol kulübün Özsoylar İş Merkezi'nde bulunan ofisinde ortak basın toplantısı düzenledi.

Elmastaş burada yaptığı açıklamada, Alpedo Kahramanmaraşspor müsabakasının 70. dakikasında geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden teknik direktör Turhan Özyazanlar'ın yerine Zafer Biryol'un getirildiğini söyledi. 

Zafer Biryol ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını belirten Elmastaş, "Zafer Biryol, Bandırmaspor'un şampiyonluk hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sağlayacak" dedi.

 Biryol ise Bandırmaspor'un 4 yıldan beri kapısından döndüğü PTT 1. Lig'e çıkması için teknik heyetle birlikte ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydetti. 

Bandırmaspor'un lig sıralamasında bulunduğu bu yeri hak etmediğini vurgulayan Biryol, "Hedefimiz ligi şampiyon olarak bitirmektir . Bunu gerçekleştiremememiz halinde play-off’lardan bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bunun için ekibimizle birlikte buradayız" ifadelerini kullandı.

 Biryol'un yardımcılığına da  Hasan Vural, Cumhur Bozacı, İsmail Şengül ve İsmail Altınok getirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.