Balıkesir

Balıkesirspor Teknik Direktörü Yılmaz:

11:51 14 Kasım 2015
Balıkesirspor Teknik Direktörü Yılmaz:

"Gerçekten çok güzel bir takım buldum. Yöneticisiyle, kadrosuyla, personeliyle harika bir ortam var. İnşallah bu güzel ortam skora da yansır"

 PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, "Gerçekten çok güzel bir takım buldum. Yöneticisiyle, kadrosuyla, personeliyle harika bir ortam var. İnşallah bu güzel ortam skora da yansır" dedi.

Balıkesirspor Tesisleri'nde antrenman öncesi yeni takımı hakkındaki izlenimlerini AA muhabirine değerlendiren Yılmaz, kırmızı-beyazlı takımda aile duygusu içinde çalışmalarını yürüttüğünü söyledi.

Yılmaz, Balıkesirspor'da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Milli takım arası olduğu için takımı tanıma zamanım daha çok oldu. Balıkesirspor fevkalade pozitif ve karakterli oyunculardan kurulu. Oyuncuların hırsı, çalışma arzusu çok yüksek. Tanışma peşindeyiz. Şu an aile gibiyiz. Gerçekten çok güzel bir takım buldum. Yöneticisiyle, kadrosuyla, personeliyle harika bir ortam var. İnşallah bu güzel ortam skora da yansır. Amacımız, bu 10 günlük arada oyuncularımızı en iyi şekilde Altınordu maçına hazırlayıp, ilk maçımızda çok iyi bir sonuç elde etmek."

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada altyapı takımlarıyla hazırlık karşılaşmaları yapacaklarını belirten Yılmaz, "Antrenmanlara yeni başladık. A2 takımıyla hazırlık maçları yapacağız. Sakatlarımız ve cezalılarımız var. İyi takımlarla maç yapıp, talihsizlikle karşılaşmak istemiyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Öte yandan antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.