Balıkesir

Bandırmaspor Teknik Direktörü Biryol:

17:46 28 Kasım 2015
Bandırmaspor Teknik Direktörü Biryol:

"İyi oynadığımız müsabakadan 3 puanla ayrılmamız gerekirken sahadan 1 puanla ayrıldık"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Zafer Biryol, 2-2 berabere kaldıkları Sarıyer müsabakasına ilişkin, "İyi oynadığımız müsabakadan 3 puan ile ayrılmamız gerekirken sahadan 1 puanla ayrıldık" dedi.

Biryol, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmanın seyir zevkinin yüksek olduğunu söyledi.

Müsabakanın başında 10 kişi kalmalarına rağmen oyuna hakim olan taraf olduklarını belirten Biryol, "Müsabakanın sonuna kadar golü kovaladık. Çok sayıda gol pozisyonları bulduk ancak son vuruşlardaki eksikliğimizden dolayı bunları gole çeviremedik" diye konuştu.

Biryol, Sarıyer'in özellikle ikinci yarı atak yapamadığını dile getirerek, "Geldikleri bir pozisyon vardı o da gol oldu. İyi oynadığımız müsabakadan 3 puanla ayrılmamız gerekirken sahadan 1 puanla ayrıldık" ifadelerini kullandı. 

Bandırmaspor'un sonuca değil oyuna odaklı bir oyun sergilediğini vurgulayan Biryol, şunları kaydetti:

"İlerleyen günlerde sonuçların da geleceğini düşünüyorum. Yeter ki biz takım olarak oyunumuzu oynamaya devam edelim. Liderle aramızdaki puan farkının olması bizim açımızdan kötü. Öncelikli hedefimiz play-off'lara kalmak olacaktır. Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Şehir ve yönetim de bunu istiyor. Türkiye Ziraat Kupası'nda çarşamba günü oynayacağımız müsabakadan Bandırma'ya en iyi skorla dönmek istiyoruz."  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.