Balıkesir

Edremit'te "kişiye özel" hediyelik zeytinyağlarına ilgi

10:09 13 Aralık 2015
Edremit'te "kişiye özel" hediyelik zeytinyağlarına ilgi

 Edremit ilçesinde bir firma tarafından, hediye edilecek kişinin isminin yazılı olduğu şişelere doldurularak müşterilere sunulan zeytinyağları ilgi görüyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Zafer Soykara'nın sahibi olduğu zeytinyağı üretim tesisinde, hediye edilecek kişi, kurum veya kuruluşun ismi, logosu ya da bir sembolü şişeye isim etiketi olarak yapıştırıyor.

Üzerinde alışılagelmiş bir marka yerine istenilen isim, logo, yazı veya sembol bulunan hediyelik zeytinyağı şişeleri, içine soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen ürün doldurulduktan sonra etiketi yapıştırılarak hologram ile korumaya alınıyor.

Şişeler, daha sonra özel olarak yaptırılan ve üzerlerinde yine istenilen isim, yazı, logo veya sembol bulunan etiketlerle kaplanan taşıma çantalarına konuluyor ve tamamen kişiye özel hediyelik bir ürün haline getiriliyor.

Siparişlerden memnun olduğunu ve şu günlerde yeni yıl nedeniyle hediyelik siparişler almaya başladıklarını belirten Soykara, şöyle konuştu:

"Önceleri ürünlerimizi kendi markalarımızla gönderiyorduk. Müşterilerin kendilerini daha özel hissetmeleri için kendi isimleriyle yapmaya karar verdik. Kendi isimlerine, şirketlerinin, kurumların veya tuttukları takımların logolarına, renklerine özel ürün yapmaya başladık. Kişiler, hediye ettikleri kişinin kendisini daha özel hissetmesi açısından sağlıklı buldu. Tabii içinde bulunan Edremit Körfezi'nin özel zeytinyağı da çok önemli ama en çok insanlar, kişinin kendisine, şirketine özel olmasından hoşlanıyor. Türkiye'nin her tarafına ürün göndermeye başladık. Yeni yılda kişiler küçük hediyelik paketlerle de olsa talep ediyorlar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.