Balıkesir

Balıkesir'de su borusundaki patlama

13:29 24 Aralık 2015
Balıkesir'de su borusundaki patlama

Oturduğu binanın bodrum katını su basması nedeniyle boğularak yaşamını yitiren Poyraz'ın cenazesi defnedildi

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde, su borusunun patlaması sonucu evinde boğularak yaşamını yitiren Nadire Poyraz'ın cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Atatürk Devlet Hastanesi morgundan ailesi tarafından alınan 67 yaşında vefat eden Poyraz'ın cenazesi, Zağnos Paşa Camisi'ne getirildi.

Buradaki törene, Nadire Poyraz'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Aynı evde boğulma tehlikesi atlatan ve kaldırıldıkları Atatürk Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edilen Poyraz'ın kızı Hatice Poyraz ile torunu Mukaddes Aslan ise törende gözyaşlarını tutamadı. 

Nadire Poyraz'ın cenazesi, burada kılınan namazın ardından Çınarlıdere Mezarlığı'na defnedildi. 

Merkez Altıeylül ilçesi Plevne Mahallesi Demiryolu Caddesi'nde su borusunun patlaması sonucu bazı binaların bodrum katlarını su basmıştı. Su seviyesinin 1,5 metreye kadar yükseldiği Sözer Apartmanı'nın bodrum katındaki evinde yaşayan Nadire Poyraz boğularak hayatını kaybetmiş, ekiplerce kurtarılan kızı Hatice Poyraz ile torunu Mukaddes Aslan ise Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.