Balıkesir

Bandırmasor Teknik Direktörü Biryol:

09:05 25 Aralık 2015
Bandırmasor Teknik Direktörü Biryol:

"Devre arası Antalya'da yapacağımız kamp dönemi 28 Aralık'ta başlayacak, 9 Ocak 2016'da bitecek"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Zafer Biryol, "Devre arası Antalya'da yapacağımız kap dönemi  28 Aralık'ta başlayacak, 9 Ocak 2016'da bitecek" dedi.

Kulübün Sosyal Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Biryol, kamp dönemini en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

14 gün sürecek kamp döneminde takımdaki eksikliklerin giderileceğini ifade eden Biryol, "Devre arası Antalya'da yapacağımız kap dönemi  28 Aralık'ta başlayacak, 9 Ocak 2016'da bitecek. Eksikliklerimizi çok iyi biliyoruz. Antalya kampında bu eksikliklerin gidererek ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Ligin ilk yarısında rakipleriyle aralarında puan farkının bulunduğunu anımsatan Biryol, tablonun iç açıcı olmadığını söyledi. Şampiyonluk yolunda daha çok mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayan Biryol, "İlk yarıya göre ligdeki sıralamada play-off'ta bile değiliz. Şampiyonluk hedeflerimize ulaşmak için devre arası kampını çok iyi değerlendireceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.