Balıkesir

Basketbolda maçın ardından

18:59 17 Ocak 2016
Basketbolda maçın ardından

Bandırma Kırmızı Başantrenörü Menderes Gümüşdal, Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde (TBL), İstanbul DSİ'yi 85-75 mağlup ettikleri maça ilişkin "Ligin ikinci yarısında daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Gümüşdal, gazatecilere yaptığı açıklalmada, her iki takımın da sahadan galip ayrılması gereken, stresli bir maçı tamamladıklarını söyledi.

Genç oyuncularının bu stresi iyi kaldırdığını belirten Menderes Gümüşdal, "Rakip takım iyi basketbol oynamaya çalıştı. Bir dönem sonra onların da stresi arttı. Maçın 4. çeyreğinde çok fazla faul oldu. Bana göre hakemler çok kolay teknik faul verdi. Ligin ikinci yarısında daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Takım kaptanı Cem Ulusoy'u müsabaka boyunca ortaya koyduğu performanstan dolayı kutlayan Gümüşdal, "Kendisi çok zor ve yorucu bir yolculuktan sonra Bandırma'ya gelerek elinden geleni yaptı. Kaptanlığını gösterdi. Ona ayrıca teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

İstanbul DSİ Başantrenörü Erkan Kaplanoğlu ise Bandırma Kırmızı'nın iyi oynadığına işaret ederek, "Takım olarak yapmak istediklerimizi yapamadık. Bu maç ligin alt tarafını belirleyecek bir maç. Bu maça 1 gün önce görev yapmış hakemlere tekrar görev verilmesini anlamakta zorluk çekiyorum. Buna dikkat edilmesi gerekiyor. Ortada bir emek var. Bandırma Kırmızı takımını almış olduğu galibiyetten dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.