Balıkesir

Yüksekokul öğrencilerinden ilköğretim okulu öğrencilerine yardım eli

17:25 25 Ocak 2016
Yüksekokul öğrencilerinden ilköğretim okulu öğrencilerine yardım eli

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Meslek Yüksekokulu İşletme Programı öğrencileri, ilköğretim okullarında okuyan öğrenciler için yardım kampanyası düzenledi.

Bölüm öğrencilerinden Halime Bozgeyik, Gizem Şahan ve Zeynep Deniz’in başlattığı yardım kampanyasına sivil toplum temsilcileri de destek verdi.

Kış mevsimi dolayısıyla çocuk botu ve mont toplayan öğrenciler, yarıyıl tatili öncesi küçük öğrencileri sevindirme fırsatı buldu.

Kampanya kapsamında toplanan eşyalar, Burhaniye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Erdoğan Avder eşliğinde Burhaniye Bahçelievler İlköğretim Okulunda Okul Müdürü Mehmet Çelik ve Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Sancak’a, Kızıklı Köyü Ortaokulunda ise Okul Müdürü Nazım Alaca'ya ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere teslim edildi.

Kampanyayı düzenleyen öğrencilerden Halime Bozgeyik, yarıyıl tatilinden sonra da toplanan yardımların çeşitlerini artırarak okulların açılmasıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını ifade ederek, kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.