Balıkesir

Bandırmaspor’da İstanbulspor maçı hazırlıkları sürüyor

16:37 29 Ocak 2016
Bandırmaspor’da İstanbulspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor 1 Şubat'ta deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulübün Orta Ölçekli Sanayi Sitesinde bulunan tesislerinde teknik direktör Zafer Biryol gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları geçen Doğan Karakuş ve Ali Serin de katıldı.

Teknik direktör Zafer Biryol, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonluk yarışının devam ettiğini, bu yarışta Bandırmaspor’un da bulunduğunu söyledi.
İstanbulspor’un ligin güçlü takımlarından biri olduğunu dile getiren Biryol “Müsabakanın deplasmanda oynanacak olması her ne kadar bizim için bir handikap olarak gözükse de takım olarak kazanma arzumuzu sahaya yansıttığımızda İstanbul’dan puana ve puanlarla döneceğimizi düşünüyorum” dedi.
Her iki takım da ligdeki iddialarını sürdürebilmeleri için sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağının kaydeden Biryol, umarım ligin iki iddialı takımına yakışır bir maç olur. Ancak takım olarak sahadan galip ayrılmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.