Balıkesir

Kaz Dağları'ndaki Yoga Festivaline yabancı ilgisi

18:06 23 Nisan 2016 4 Yorum Var
Kaz Dağları'ndaki Yoga Festivaline yabancı ilgisi

Kaz Dağları'nın Balıkesir'in Edremit ilçesine bakan eteklerinde düzenlenen "Yoga Festivali" yerli ve yabancı 300 kişinin katılımıyla başladı.

Katılımcılar, Güre Mahallesi'nde zeytin ağaçları arasında bulunan bir termal otelin havuz başında yoga yaptı.

Etkinliğe katılanlar arasında bulunan İspanyol Francisco Hernandez, gazetecilere yaptığı açıklamada, yogayı çok sevdiğini, hem fiziksel hem zihinsel hem de ruhsal bakımdan yararlarını gördüğünü ve rahatladığını ifade etti.

Rus İrina Berberoğlu ise 6 aydır yoga yaptığını aktardı.

Festivalde ilk kez katıldığını bildiren Berberoğlu, "Yoga yaptığım için çok mutluyum. Herkese tavsiye ediyorum." diye konuştu.

Türkiye'nin yanı sıra ABD, İngiltere, Slovenya, İspanya, Fransa, Almanya ve Japonya'dan katılımcıların yer aldığı festival, yarın sona erecek.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Feride Özkaban 8 yıl önce Şikayet Et
    Akif beyi uzun yıllardır takip ediyorum. Kaliteli çizgisini hiç bozmadı. Sağlık için çok faydalı organizasyonlar bunlar. Alışveriş merkezlerinin içine tıkılmaktansa, doğada, açık havada spor yapmak en güzeli..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sebahat Günlük 8 yıl önce Şikayet Et
    Çalışmalara ben de katıldım. Hem çok hoş bir tatil hem de sağlığım için çok faydalı bir egzersiz oldu. Akif bey'i çok takdir ettim. Ne kadar mütevazi biri 
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Aliye 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda İlk defa yoga yaptım bu festivalde ve devam etmek istiyorum.Festivalin söyleşi kısmında da çok şey öğrendim.Akif bey ile kişisel olarak tanışıp sohbet etme fırsatım oldu çok saygılı,ölçülü,alçak gönüllü,sevimli ve çok bilgili biri.Mayıs ayında 4 günlük bir festival daha olacakmış mutlaka ailece katılacağız herkese sağlık,mutuluk ve başarı,dinleme gevşeme için tavsiye ederim bana çok iyi geldi çok şey değişti içimde.Çok güzeldi gittiğime değdi. Gerçekten de bir sürü yabancı insan dünyanın dört bir tarafından gelmişti bu festivale.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Nazlı Altay 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir haber. Böyle haberlere yer verdiğiniz için teşekkürler. 
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.