Balıkesir

Dedesinin "Bandırmaspor günlükleri"nin kulübe hediye etti

17:17 07 Haziran 2016
Dedesinin "Bandırmaspor günlükleri"nin kulübe hediye etti

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, merhum Saim Borazan'ın Bandırmaspor'a ilişkin 1965-1988 yıllarında tuttuğu ve içinde gazete kupürleri, maç bilgileri ile fotoğrafların da bulunduğu günlükler, kendisiyle aynı adı taşıyan torunu tarafından kulübe teslim edildi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, kulüp binasında Borazan'ın oğlu Mustafa ile torunu Saim Borazan'ı kabul etti. Bandırmaspor yönetiminde de bulunan Borazan'ın, kulübün kurulduğu 1965 ile 1988 yılları arasında takımın oynadığı iç ve dış saha maçları, gazete kupürleri, futbolcu bilgileri ve diğer detayların yer aldığı günlüklerini teslim alan Elmastaş, günlüklerde çok detaylı bilgilerin yer aldığını belirtti.

Günlüklerin Bandırmaspor için çok önemli olduğunu dile getiren Elmastaş, "Oğlu ve torunu, Saim Borazan'ın tuttuğu günlüklerin kurulacak sergide sergilenmelerini istediler. Çok duygulandım. Açacağımız müzede bir arşiv bir değer olan bu defterleri kitap haline getireceğiz. 17 Eylül'de Bandırmaspor ile ilgili açacağımız sergide Bandırma halkının gözlemine sunacağız." diye konuştu.

Dedesiyle aynı ismi taşıyan Saim Borazan da böyle değerli bir arşivin Bandırmaspor'un müzesinde yer almasının kendilerine gurur vereceğini söyledi.

Kulüp Başkanı Elmastaş, Mustafa ve Saim Borazan'a Bandırmaspor forması ve plaket takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.