Balıkesir

Judo Kadın Milli Takımı, olimpiyata hazırlanıyor

15:41 15 Haziran 2016
Judo Kadın Milli Takımı, olimpiyata hazırlanıyor

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan Judo Kadın Milli Takımı'nın Kazdağları'ndaki kampı devam ediyor.

Kazdağları eteklerinde 12 sporcu ile çalışmalarını 29 Haziran'a kadar sürdürecek ay-yıldızlı takımda teknik direktör Haldun Efemgil, kadınlarda olimpiyatlara 3 sporcuyla gideceklerini hatırlattı.

Efemgil, judoda yoğun geçen kota müsabakalarının ardından enerji depolamak için Kazdağları'nda kamp yaptıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Kazdağları'nda güzel bir yerde, aile ortamında çalışmaya başladık. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Rio'da güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Herkes oraya madalya almak için gidiyor ama sporcularım kendilerini daha önce kanıtladı. Bu moralle de sporcularımızın orada güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Buraya 12 sporcu ile geldik, 3 kişi olimpiyatlara gidecek. Diğer sporcular yardımcı olmak için geldi."

Milli sporcu Dilara Lokmanhekim de olimpiyatta altın madalya kazanmayı hedeflediğini söyledi.

Güzel bir hazırlık kampı geçirdiklerini belirten Dilara, "Buranın havası çok güzel, kampımız çok iyi geçiyor. Kampta genel olarak kondisyon çalışmaları yapıyoruz. Buradan sonra İspanya'da ortak çalışma kampına gideceğiz." diye konuştu.

Büşra Katipoğlu da çok güzel bir yerde kamp yaptıklarını anlatarak, "Olimpiyatlarda çok iyi performans göstermemiz için burada iyi hazırlanmamız gerekiyor. Her şey çok güzel gidiyor. İnşallah Rio'da da her şey güzel olacak." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.