Balıkesir

Karesi Spor Basketbol Takımı, sezon öncesi tanıtıldı

13:13 21 Ekim 2016
Karesi Spor Basketbol Takımı, sezon öncesi tanıtıldı

Geçen sezon Erkekler Bölgesel Basketbol Lig'inde şampiyon olmasının ardından bu sezon Türkiye Basketbol 2. Lig'inde mücadele edecek olan Karesi Spor Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik kadro tanıtıldı.

Özel bir kafede düzenlenen ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da katıldığı basın toplantısında, ayağa kalkıp kendilerini tek tek tanıtan oyuncular, bu sezonda başarılı olup bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Yılmaz ise, takım bütçesinin diğer kulüplere göre küçük olduğunu ancak ligde iddialı takımlar arasında yer aldıklarını söyledi.

Balıkesir halkının basketbola ilgisinin fazla olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu şehrin genlerinde, basketbol var. Biz, bu sporu Türkiye'de hak ettiği yere geldiği süreç içerisinde ama Best, ama Banvit, ama Karesi Spor ve daha nice kurulacak kulüplerle belirli bir noktaya getirmeyi hedefliyoruz. Nasıl yüzmede, güreşte, bisiklette olduysa aynı hedefe yürüyoruz. Bu dört branşı hedef seçtik. Fakat en başarılı basketbol takımı oldu ve lig atladı. Biz, takım kurulurken ve işler yürürken mühendislik istiyoruz. Sadece o anı değil, öncesini ve sonrasını düşünen bir kulüp olalım istiyoruz. Alt yapısı güçlü kulüpler, istikrarlı oluyorlar. Biz de alt yapıyı güçlendirmek istiyoruz. Nasip olursa takımımız, az önce bahsettiğim mühendisliği ortaya çıkarır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.