Balıkesir

Balıkesirspor'un Kamerunlu golcüsü Bekamenga:

18:14 02 Kasım 2016
Balıkesirspor'un Kamerunlu golcüsü Bekamenga:

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un sezon başında Fransa'nın 2. Lig takımlarından Troyes'ten kadrosuna kattığı Christian Bekamenga, "Sezon sonuna kadar olan gol hedefimi söyleyemem. Önemli olan takımın Süper Lig'e yeniden çıkması." dedi.

Ligde geride kalan 9 maçta 10 gol atan Bekamenga, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesirspor'da mutlu olduğunu, performansı ve golleriyle takıma katkı sağlamaya devam etmek istediğini söyledi.

Bekamenga, 3 gol daha atması halinde kulüp tarihinin en fazla gol atan yabancı oyuncusu unvanını eline geçireceğinin anımsatılması üzerine, şunları kaydetti:

"Bir forvet oyuncusu için gol atmak çok önemli bir şey ve attığım goller bundan sonrası için beni cesaretlendiriyor. Sezon sonuna kadar olan gol hedefimi söyleyemem. Önemli olan takımın Süper Lig'e yeniden çıkması. Balıkesirspor ile 2 senelik bir kontratım var. Öncelikle insanların beni tanımasını istiyorum. Sonuçta burada olmaktan memnunum. Burada yemekler çok güzel, beğeniyorum. İstendiğim sürece de burada kalmak isterim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.