Balıkesir

Maçın ardından

20:30 18 Mart 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'de Mersin İdmanyurdu ile 3-3 berabere kalan Balıkesirspor'un teknik direktörü Can Cangök, sahalarında 1 puan aldıkları için üzgün olmalarına karşın, 3-0'dan maçı çevirmenin de mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Cangök, ''3-0'dan geri dönmek kolay değil. Golü ikinci devre daha erken bulsaydık, kazanabilirdik." dedi.

Konuk ekip Mersin İdmanyurdu'nun iyi mücadele ettiğini aktaran Cangök, "Bize yakışmayan goller yedik. Bunlar futbolda oluyor. İlk yarıya isteksiz başladık. Zor olanı başardık. Balıkesirspor gibi bir takım burada ilk yarıyı 3-0 geride tamamlayamaz. İkinci yarıda kanatları kullandık ve pozisyonlar bulduk. Bir puan bizim için iyi değil ama bu dönüş önemliydi. İddiamız sonuna kadar devam edecek." diye konuştu.


- Mersin İdmanyurdu cephesi


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Eriş, maçta 3-0 öne geçmelerine karşın skoru koruyamamalarından şikayet etti.

Takım olarak savunmaya çekilme alışkanlığından vazgeçmeleri gerektiğini vurgulayan Eriş, şunları kaydetti:

"Bu ligin belki de en kaliteli kadrosuna sahip takımlarından birine karşı oynadık. Ümraniyespor-Bandırmaspor maçının golsüz tamamlanmasının ardından bu karşılaşmanın önemi onlar için arttı. Atak oynayacaklarını biliyorduk. Öyle de oldu. İlk yarı bulduğumuz fırsatları iyi değerlendirdik ama ikinci yarı kötüydük. Can havliyle mücadele eden bir takımımız var. Skorun 3-0'dan 3-3'e gelmesi bizim için üzücü. Milli takım arası bize iyi gelecek. Takımımıza güveniyoruz.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.