Balıkesir

Halk oylamasına doğru

18:15 08 Nisan 2017
Halk oylamasına doğru

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Balıkesir İl Temsilciliği, 16 Nisan Halk Oylaması'nda "evet" oyu kulanılması çağrısı yaptı.

Türkiye Gençlik Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Hüseyin Murat Uysal, Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, ülkenin kaderini, bir daha halkına saldıran, devlet kurumlarını işgal eden, gençleri ve liderleri asan, hapseden ve şehit eden vatan hainlerine bırakmamak için 16 Nisan'da "evet" diyeceklerini söyledi.

Uysal, şunları kaydetti:

"Dışta, bütün kılıçlarını kuşanmış, aziz milletimize ve çizilmiş sınırlara hapsolmadan dünyanın tüm mazlumlarına hamilik yapan devletimize karşı haçlı mücadelesine girişmiş batı, içte ise 15 Temmuz'da dış düşmanlarla birlik olup, Türk halkını kendi tankı ve tüfeğiyle vurmaya cürret etmiş FETÖ ve bunların 30 senedir yardakçılığını yapan PKK, birleşmiş, 'hayırda hayır var.' diyorlar. Biz, hayrın ve şerrin yalnızca Allah'tan geldiğine inanarak ezilmiş, sömürgeleştirilmiş tüm coğrafyaların ümidi olan liderimizi çıktığı yolda yalnız bırakmamak için 'evet' diyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.