Balıkesir

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 170 yaşında

10:14 17 Mayıs 2017
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 170 yaşında

Bursa Tapu Kadastro 4. Bölge Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 170. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da vatandaşlara bin 20 personel, 55 Tapu Müdürlüğü ve 4 Kadastro Müdürlüğü ile hizmet verildiği belirtildi.

22 Mayıs 1847'de genel müdürlüğün kurulduğunu hatırlatılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Genel Müdürlüğümüz, insanlara bireysel bir hak olarak tanınmış olan mülkiyet hakkı var oldukça işlevini sürdürecek ve önemli hizmetler vermeye devam edecektir.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü dünya standartlarına uygun hizmet sunmak amacıyla başlatmış olduğu projelerin tamamını hayata geçirme çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

Projelerin büyük bölümünü de hayata geçirmiştir. İçinde yaşadığımız bilgi ve iletişim çağında personel alt yapısı oluşturulup, eğitimleri sağlanarak günümüz bilgi toplumuna katkıda bulunacak seviyeye çıkartmak, kurumumuzun en önemli hedeflerinden biridir."

Açıklamada ayrıca vatandaşların her türlü bilgiyi edinmesi için "https://www.turkiye.gov.tr" adresine başvurmalarının yeterli olacağı bilgisi de verildi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.