Balıkesir

Belediye'den hastaneye morg ünitesi

13:56 12 Temmuz 2017
Belediye'den hastaneye morg ünitesi

Burhaniye Belediyesi, Burhaniye Devlet Hastanesi'ne ikili dolap sistemine sahip olmak üzere toplam 6 cenazenin aynı anda saklanabileceği 3 morg ünitesi aldı.

Burhaniye Devlet Hastanesi morgunda bulunan eski morg ünitelerinin sürekli sıkıntı çıkardığını özellikle yaz aylarında konu ile ilgili zorluklar yaşandığını belirten Burhaniye Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hamit Çetin, desteklerinden dolayı Burhaniye Belediyesi'ne teşekkür etti.

Burhaniye Belediyesi olarak halkın iyi gününde yanında oldukları gibi kötü gününde yanında olduklarını ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ise, şunları söyledi:

"'Cenazeniz cenazemizdir' diyerek tüm cenaze hizmetlerini belediye olarak bedelsiz karşılamaktayız. Burhaniye devlet hastanemize de bu kapsamda artık kullanılabilir durumda olmayan morg dolapları konusunda yardımcı olduk.

Hastanemize ikişerli yeni morg dolapları ile aynı anda 6 cenazenin koyulabileceği ünite hediye ettik. Cenazelerin daha sağlıklı ortamlarda saklanabilmeleri ve cenaze yakınlarının gönüllerinin rahat olması için belediyemiz olarak elimizden geleni yapıyoruz. Hastanemize kazandırdığımız morg üniteleri de hizmete girdi."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.