Balıkesir

"Gençlerin eğitimi ve geleceğinin daha iyi olması için uğraşıyoruz"

02:35 29 Mayıs 2018
"Gençlerin eğitimi ve geleceğinin daha iyi olması için uğraşıyoruz"

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, "TEV, bugün gençlerin eğitimi, gençlerin geleceğinin daha iyi olması için uğraşıyor. Türkiye gencinin daha iyi olması demek Türkiye'nin daha ileriye gitmesi demektir." dedi.

Yırcalı, TEV Balıkesir Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, vakfın şimdiye kadar 250 bin öğrenciye burs verdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin yaklaştığını hatırlatan Yırcalı, "Bütün siyasi partilerimiz kendi beyannamelerinde gençliğin eğitiminin daha iyi olduğu takdirde Türkiye'nin daha iyiye gideceğinden hemfikirler. Bunu hepsi kabul ediyorlar." ifadelerini kullandı.

TEV'in faaliyetlerine de değinen Yırcalı, burslar için hayırseverlerden destek istedi.

Rona Yırcalı, şöyle konuştu:

"TEV, bugün gençlerin eğitimi, gençlerin geleceğinin daha iyi olması için uğraşıyor. Türkiye gencinin daha iyi olması demek Türkiye'nin daha ileriye gitmesi demektir. 50 senede 250 bin öğrenciye burs vermiş vaziyetteyiz. Bu bursların yanında 2 bin civarında lisans üstü bursumuzu Türk gencimize yurt dışına vermiş bulunuyoruz.

Bütün Türkiye'de yaptığımız çalışmaların herkese yaygın olmasını ve TEV'i daha iyi tanıyarak bu yaptıklarımıza destek olmasını istiyoruz. Biz bu yaptıklarımızı bağışlar ile yapıyoruz. Bize yapılan bağışlar şartlı bağış olabilir, genel bağış olabilir, herhangi bir projeye sponsor olarak desteklemek şeklinde olabilir. TEV'in, sizin kafanızda, sizin gönlünüzde olmasını istiyoruz. Biz bağışlarla yaşıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.