Balıkesir

Voleybol: Erkekler 1. Lig

18:42 27 Ekim 2018
Voleybol: Erkekler 1. Lig

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu'nda mücadele eden Bigadiç Belediyespor, sahasında Düzce Belediyespor'u 3-1 yendi.

Bigadiç Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk iki setini 25-17 ve 25-19 Bigadiç Belediyespor alırken, Düzce Belediyespor üçüncü seti 25-20 kazanarak durumu 2-1'e getirdi. Dördüncü sete iyi başlayan Bigadiç Belediyespor seti 25-14 önde bitirerek karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, bu sezon hedeflerinin liderlik olduğunu söyledi.

Avcu, inançla mücadele ettikleri dile getirerek, "Balıkesir'in tek 1. Lig takımı biziz. Oyuncularımızın, başarılarını devam ettirerek Bigadiç'i ve Balıkesir'i en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu düşüncelerle tüm voleybolcularımıza ve teknik ekibe tekrar başarı dileklerimi iletiyor, hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Karşılaşmayı Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demirbaş, Kulüp Başkanı Yakup Aygören, İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bayram Şen Yavuz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Tezcan Koç, AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık ve çok sayıda sporsever izledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.