Balıkesir

4. Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Zirvesi hazırlıkları

14:03 13 Şubat 2019
4. Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Zirvesi hazırlıkları

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi tarafından 25-29 Eylül'de Balıkesir'de düzenlenecek 4. Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Zirvesi'nin Danışma Kurulu toplantısı Gönen ilçesinde yapıldı.

Toplantıda, "Gönen Termal Kenti Planı ve Termal Sağlık Merkezi Fizibilite Raporu" isimli protokol, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından imzalandı.

Gönen Kaplıcaları Toplantı Salonu'nda düzenlenen organizasyon kapsamında katılımcılara sağlık turizmi olanakları hakkında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Günşen tarafından termal ve sağlık turizmi tanıtım filminin gösterimi ile başlayan toplantı, termal ve sağlık kuruluşlarının tanıtım sunumları, akademik bildiri sunumları ile devam etti.

Ayrıca, Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Başkanı Emin Çakmak, Balıkesir’in termal potansiyeli ve turizm yatırım olanakları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Balıkesir Yatırım Destek Ofisi uzmanı Onur Atılgan da "Balıkesir’de Termal Turizm Potansiyeli ve Fırsatlar" konulu sunumunu gerçekleştirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.