Balıkesir

3,5 yaşındaki kayıp Harun bulundu!

08:01 07 Mart 2019 3 Yorum Var
3,5 yaşındaki kayıp Harun bulundu!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Özen çiftinin 3,5 yaşındaki oğulları Harun Özen, evinin önünde oynarken kayboldu. AFAD, jandarma ekipleri ile mahalle sakinleri, minik Harun'u bulmak için seferber oldu

Ayvalık´ın kırsal Çakmak Mahallesi'nde Ümmühan (32) ve Uğur Özen (32) çiftinin iki çocuğundan biri olan Harun Özen, bu sabah saat 09.30 sıralarında evin önünde oynarken kayboldu.

Anne Ümmühan Özen, kapı önünde oynayan oğlunu göremeyince şantiyede çalışan eşi Uğur Özen´e durumu bildirdi. Çift, jandarmayı arayarak yardım istedi. İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Özay Dörttepe, beraberinde jandarma ekipleriyle birlikte Çakmak Mahallesi'ne geldi. Tek tek tüm metruk evler ile hayvan damları arandı. Jandarma, mahallede tüm evlerin kapılarını çalıp, sakinlere şüpheli bir araç görüp görmediklerini sordu. Anne Ümmühan Özen, "Sabah oğlum kapının önünde oynuyordu. Ablası Didem (10),okula gitti. Ben de evin içindeki işlerimi bitirdim. Dışarıya çıktığımda oğlum yoktu. Hemen çevrede aradım. Bulamayınca eşimi aradım" dedi.

6,5 SAAT SONRA DAĞLIK ALANDA BULUNDU

Harun Özen, dağlık alanda AFAD ve jandarma ekipleri tarafından tek başına bulundu. Saat 09.30 sıralarında kaybolup, 16.00 sıralarında bulunan çocuk, anne Ümmühan ile baba Uğur Özen'e teslim edildi. Büyük sevinç yaşayan çift, ekiplere teşekkür etti.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • göktuğ 5 yıl önce Şikayet Et
    bende küçükken çok kayboluyordum başımı alıp gidiyordum daha sonra geri dönüşte kaybolduğumu anlıyordum sıkıntı yani oluyor böyle şeyler bizim dönemde kaybolan çocuklar bir şekilde bulunuyordu ama malesef şimdi öyle değil heryer: yam yam, tecavüzcü, organ mafyası,kadın istismarcısı dolu ................
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a şükür busefer ciğerimiz yanmadı. Cok geçmiş olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ferit 55 5 yıl önce Şikayet Et
    Köy yerinde yaşayan vataşdaşlarımız.Cocukların boynuna düdük bağlayın.Ne zaman kullanıp kullanmaması gerektiğini öğretin.Birkaç gün zorluk çeker sonrasında öğretirsiniz.Cocuk uzaklarda da olsa,düdük kullanarak yer tespiti yaptırırdı.
    Cevapla
  • Müstear 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bu üç buçuk yaında nasıl oraya gider ilgili araştırma soruşturmanın yapılması lazım minik çocuğun oraya gidemeyeceğini düşünüyorum
    Cevapla
  • GİDER 5 yıl önce Şikayet Et
    Köy yerinde çocuklar sokaktan korkmaz gider hayaline bir şey koyar peşine gider biz kuzenimle başka uzak köydeki dedesinden harçlık almaya çıktık yola. yolda tesadüfen yakaladılar.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.