Balıkesir

Gelinlerini, sopa ve kürekle döverek öldürmüşlerdi! Tutuklandılar...

10:05 14 Eylül 2020 18 Yorum Var
Gelinlerini, sopa ve kürekle döverek öldürmüşlerdi! Tutuklandılar...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, miras kalan bahçenin kullanımı nedeniyle çıkan kavgada gelinleri Çiğdem Dönmez’i (33) sopa ve kürekle döverek öldüren Bahri Dönmez (50) ile oğulları Ali Dönmez (25) ve Aykut Dönmez (22), tutuklandı.

Burhaniye ilçesi Hacıbozlar Mahallesi'nde baba Bahri Dönmez, miras kalan bahçeyi, kullanımı nedeniyle aralarında sürekli anlaşmazlık yaşayan oğulları Ramazan Dönmez, Ali Dönmez ve Aykut Dönmez arasında bölüştürdü. Önceki sabah köye kadastro görevlisi getirten baba, oğulları arasında bölüştürülen bahçeye kazıklar çaktırarak, işaret koydurttu.

Daha önce de sık sık aralarında bahçe yüzünden anlaşmazlık yaşayan kardeşlerden Ramazan Dönmez'in eşi Çiğdem Dönmez, iddiaya göre, akşam saatlerinde çakılan kazıkları çıkardı. Bir süre sonra kazıkların çıkarıldığını gören baba Bahri Dönmez ile oğulları Ali Dönmez ve Aykut Dönmez, kardeşleri Ramazan Dönmez ile kavga etmeye başladı. Eşinin kavga ettiğini görüp, ayırmak için müdahale eden Çiğdem Dönmez, kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından kürek ve sopayla dövülerek öldürüldü. Ramazan Dönmez ise yaralandı. 

Jandarma tarafından gözaltına alınan Bahri Dönmez ile oğulları Ali -Aykut Dönmez, sevk edildikleri adliyede tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Gelin Çiğdem Dönmez'in cenazesi ise Bursa Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Mahallesi’nde toprağa verildi.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi hiç biri sahibi olamadı olan bir cana oldu Türkiye de nerdeyse herkes psikolojik bozukluk yaşıyor kibarlık nezaket hoş görü yok tatil için memlekete geliyorum 24 daire var birtanesi selam vermiyor gavur dediniz bırak binada hiç tanımadım isanlar günaydın diyor medeni olmak zor degil
    Cevapla
  • EGELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Mal paylaşımında en adil çözüm islam dinine göre şöyledir.: Sen böl ben Seçeyim yada ben böleyim sen seç.
    Cevapla
  • Polat×× 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun .insanlık adına utanç verici.bir durum..Hırsına ve öfkene yenik düşersen sabır denen islami bir kavramı ögren mez benimsemezsen bir anlık öfjeyle ya katil olursun ya maktül.sabırsızlar 2 seçenekten hangisi olmak istiyorsunuz ????
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef ülkemizde en önemli sorunlardan biriside miras kavgası insanların bukadarmı gözü döndü kardeş kardeşe baba ogula düşman eden bu toprak kavgasına bir son verilmeli üç günlük dünyada yaşıyoruz ne olacağımızın garantisi yok Allah böyle durumda olanları ıslah etsin inşallah.
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bahçenizin kendibize ayrılan kısmına mezarlarınızı yaparsınız şimdi.yahu 3 karış bahçe için abi kardeş baba oğul birbirini öldürüyor.bizim memlekette kardeşler 1 karış toprak için birbirini öldürürken yunanistan sana 1 cm denizden paymı verir bu millet.dış devletlere ders olsun.
    Cevapla
  • EMS 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan ne alaka volkan
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.