Balıkesir

Gömeç Devlet Hastanesi 1 Temmuz’da açılıyor

09:43 07 Haziran 2021
Gömeç Devlet Hastanesi 1 Temmuz’da açılıyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, ilçe programlarına Gömeç ile devam etti. Canbey, Gömeç’te yatırımları inceledi, vatandaşlarla dertleşti.

Gömeç’te programına, açılış için gün sayan Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek başlayan Milletvekili Canbey, son durum hakkında bilgi aldı. Hastanenin 1 Temmuz’da açılacağını söyleyen Milletvekili Canbey; “Gömeç İlçemizde yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesi binasını, İlçe Başkanımız Eşref Uslu ile gezerek son durumu yerinde inceledik. Süreçlerini adım adım takip ettiğimiz Hastanemizin 1 Temmuz’da açılışını gerçekleştireceğiz. 10 yatak kapasitesine sahip hastanemiz 7/24 esasına göre hizmet verecek. Vatandaşlarımız acil sağlık, laboratuvar, röntgen grafik, anaçocuk sağlığı, bulaşıcı hastalıklar, KETEM, yaşlı sağılığı, beslenme ve obezite ile mücadele hizmetleri gibi birinci basamak koruyucu hizmetleri hastanemizden alabilecekler. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

MODERN VE KULLANIŞLI BİR OKUL OLACAK

Ardından ilçe merkezinde inşa edilecek Şehit Mustafa Güvenç Aldemir Ortaokulu’nun inşaat alanında incelemelerde bulunan Canbey; “Gömeç İlçemizde bugün temelini attığımız 24 derslikli Şehit Mustafa Güvenç Aldemir Ortaokulu’nun inşaat alanında İlçe Başkanımız Eşref Uslu ile birlikte incelemelerde bulunduk. Modern ve kullanışlı bir okul olarak hizmet verecek okulumuz Gömeç’imize hayırlı olsun.” dedi.

HALI SAHA ALANLARI İNCELENDİ

Devamında Gömeç’te yürütülen gençlik ve spor yatırımları hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’ndan bilgi alan Milletvekili Mustafa Canbey, Gömeç ilçe merkezindeki gençlik merkezi, kapalı ve açık spor alanları ile birlikte Karaağaç, Hacı Hüseyinler ve Ulubeyler Mahalleleri’ne yapılacak halı saha alanlarını yerinde inceledi.

“GENÇLERİMİZ İÇİN YATIRIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Buradaki ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Canbey; “Gömeç İlçemizde yürütülen başta Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve ilçedeki gençlik ve spor yatırımlarını, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İlçe Başkanımız Eşref Uslu ve heyetimizle birlikte inceleyerek, İl Müdürümüzden bilgi aldık. Gömeç İlçemizin Karaağaç, Hacı Hüseyinler ve Ulubeyler Mahalleleri’ne yapacağımız halı saha alanlarını heyetimizle birlikte inceledik. Vatandaşlarımızla sohbet edip dertlerini dinledik. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yaptığımız yatırımlar artarak devam edecek. İnşallah en yakın sürede projeleri tamamlayarak gençlerimizin ve Gömeç’li hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.