Balıkesir

Milletvekili Mustafa Canbey gençlerle dijital oyun oynadı, sohbet etti

09:36 04 Ekim 2022
Milletvekili Mustafa Canbey gençlerle dijital oyun oynadı, sohbet etti

Gençlere yönelik yoğun çalışmalar yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, bu kez de Balıkesir Dijital Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle oyun oynadı ve sohbet etti.



Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Espor Tesisi olan Balıkesir Dijital Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluşan ve Halil adındaki bir gençle konsol oyunu oynayan Milletvekili Mustafa Canbey; “Gençleri görünce bütün yorgunluğumuzu unuttuk. Halil kardeşimle oynadığımız maç iyi gidiyordu ama son anda kaybettik. Teknolojiye ayak uydurarak Türkiye’nin dijital atılımını destekleyen bu merkezin yapımında emeği geçen başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür ederim.” ifadeleri kullandı.

Espor, sosyal medya gibi dijital altyapıda gerçekleşen faaliyetler üzerine eğitim ve pratik çalışmaları yaptırılan merkezin Balıkesir’li gençler için çok önemli bir merkez olduğunu vurgulayan Canbey; “Zamanın ruhuna ve teknolojinin gereklerine uygun olarak hazırlanmış Balıkesir Dijital Gençlik Merkezimiz, tüm gençlerin zamanlarını ve enerjilerini doğru bir şekilde kullanmaları ve kendilerini geliştirmelerine olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum. Henüz gelip görmeyen genç kardeşlerim varsa bir an önce ziyaret etmelerini tavsiye ederim.” dedi.

Milletvekili Mustafa Canbey’e ziyaretinde AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Karesi Gençlik Kolları Başkanı Kamil Yağız Yılmaz, Genel Merkez ÜNİAK Ege Bölge Koordinatörü Ömer Faruk Çolak, Balıkesir ÜNİAK Başkanı Furkan Enes Dizieğri ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı İlker Şahin eşlik etti.



 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.