Balıkesir

Çocuk parkında 'salıncak' kavgası kanlı bitti

16:46 28 Aralık 2022 1 Yorum Var
Çocuk parkında 'salıncak' kavgası kanlı bitti

Balıkesir Bandırma'da çocuk parkında iki aile arasında yaşanan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgiye göre, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan parkta çocuklarını salıncakta sallayan bir aile ile parktaki diğer aile arasında çocuğun salıncaktan düşmesi sonucu dişinin kırılması nedeniyle tartışma çıktı. Çocuğun salıncaktan düşmesine sebep olduğu iddia edilen kadının, ağabeyini arayarak olayı anlatması üzerine parka gelen ağabeyi, diğer aile ile tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine öfkeli ağabey, cebinden çıkardığı ekmek bıçağı ile Ü.D.’yi (38) sağ yanağından ve sağ kulağından bıçaklayarak yaraladı. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı gözaltına aldı.

Yaralanan Ü.D., 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    kadın demek kendi çocuğunu sallarken onun yanında sallanan başka çocuğuda salllamış,iyi niyetle yapmış belli,ama çocuk kazayla düşünce dişi kırılmış,öteki ailenin anlayışlı davranması lazımdı,zaten küçük çocukların o yaşlarda süt dişleri olur,kırılması pek sorun değildi ,1-2 sene düşüp yenileri çıkacaktı,hiç yoktan birbirlerine girmişler,cahillik.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.