Balıkesir

Görenler şaşıp kaldı! Cezaevine gülerek gittiler

17:12 23 Mart 2023 1 Yorum Var
Görenler şaşıp kaldı! Cezaevine gülerek gittiler

Balıkesir Edremit'te hırsızlık iddiası ile yakalanan iki kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandıktan sonra cezaevine gülerek gitmeleri görenleri şaşırttı.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin hırsızlık olayları ile amansız mücadelesi sürerken, Tuzcumurat Mahallesi109. Sokak’taki otodan teyp, ses sistemi ve hilti çalınması üzerine geniş çaplı araştırma başlatıldı. Onlarca kamerayı mercek altına alan ekipler, şüphelilerin ise Levent K. İle Şahin Z. olduğunu tespit etti. Şüpheliler düzenlenen operasyonla göz altına alındı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin tutuklandıktan sonra ekiplerin Burhaniye Kapalı Cezaevi’ne götürülürken gülümsemeleri görenlerin şaşkınlığına neden oldu. Çalınan müzik sistemi ise araç sahibine teslim edildiği öğrenildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Adalet SOS veriyor 1 yıl önce Şikayet Et
    Sürekli yazıyoruz söylüyoruz adalet sos veriyor cezalar caydırıcı değil hatta komik diyoruz sesimiz duyan kimse yok.Bunlar kimbilir kaçıncı hırsızlığı yapmış 1-2 ay yatıp çıkmış kanunları ezberlemiş ne kadar yatacağını biliyor,çaldığı paraları zulaya sakladığı için çıkınca afiyetle yiyecek o gülmesinde kim gülsün.Memleketin acınacak haline gülüyorlar,cezaların komikliğine gülüyorlar.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.