Balıkesir

Edremit’ten Milletvekili Mustafa Canbey’e coşkulu karşılama

09:12 18 Nisan 2023
Edremit’ten Milletvekili Mustafa Canbey’e coşkulu karşılama

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Balıkesir Milletvekili ve AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Canbey, Edremit ilçesinde vatandaşlarla ve teşkilat üyeleriyle buluştu, ev ziyareti gerçekleştirdi ve akşam da Karesi’nin Kurtdere Mahallesinde düzenlenen “Geleneksel Çoban İftarı”na katıldı. Tekrar Edremit’e dönerek Bostancı mahallesinde kıraathanede vatandaşlara hitap eden Dr. Mustafa Canbey; “Edremit, çoskusu ve heyecanıyla Türkiye Yüzyılı’na hazır” dedi.

Vatandaşlarla sohbet eden, sanayi esnafına hayırlı ve bereketli işler dileyen Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti Edremit ilçe başkanı Ekrem Umutlu ile birlikte Bostancı, Çıkrıkçı ve Cennet Ayağı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu, ev ziyareti gerçekleştirdi. Kurtdere Mahallesinde düzenlenen “Geleneksel Çoban İftarı”na katıldı.

"ATILIMLARIMIZLA BALIKESİR’İMİZİ TÜRKİYE YÜZYILI’NA DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE HAZIRLAYACAĞIZ"

Kurtdere Mahallesinde düzenlenen “Geleneksel Çoban İftarı”nın ardından vatandaşlara hitap eden milletvekili Mustafa Canbey; "Hemşerilerimiz ile birlikte iftarın bereketini ve coşkusunu paylaştık. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı makbul eylesin. Bizi biz yapan değerlerimizi, gönül bağımızı, kültürümüzü, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek için omuz omuzayız. Daha güçlü yarınlar için tek yüreğiz. Bugüne kadar Türkiye'yi 2023 hedeflerine adım adım taşırken şehrimizi ve ilçelerimizi de hizmetlerle buluşturmaya devam ettik. Aynı azim ve inançla 14 Mayıs sonrasında da atılımlarımızla Balıkesir’imizi Türkiye Yüzyılı’na daha güçlü şekilde hazırlayacağız." dedi.

“EDREMİT’İ BİR ÜST LİGE TAŞIMA VAKTİ!”

“Edremit’te bizleri muhabbetle karşılayan hemşehrilerimize sevgileri için teşekkür ediyoruz” diyen Milletvekili Mustafa Canbey; “Milletimizin beklentilerini yerine getirmek için gece gündüz demeden çalıştık çalışıyoruz. Bugüne kadar Edremit ilçemizin her talebini karşılamanın gayretinde olduk. Söz verdiğimiz her konuyu sırasıyla yerine getirdik. Omuzlarımızdaki sorumluluğun farkındayız. Şimdi Edremit’imizi bir üst lige taşımak için daha çok çalışma vakti” dedi.

Milletvekili Mustafa Canbey, 2016 yılında Mardin Nusaybin’de PKK’lı teröristlerce şehit edilen uzman çavuş Aycan Özdil’in Edremit’te ikamet eden annesi Serpil Özdil’i de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.