Balıkesir

13 yaşındaki kız çocukları, 2 kişiyi bıçakla gasbetti

09:59 09 Kasım 2023 1 Yorum Var
13 yaşındaki kız çocukları, 2 kişiyi bıçakla gasbetti

Balıkesir Bandırma'da, suça sürüklenen 13 yaşındaki İ.G. ile M.Y. isimli kız çocukları, cadde üzerinde 2 farklı kişiyi bıçak zoruyla gasbetti.

Olay, saat 13.00 sıralarında Paşakonak Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi üzerinde meydana geldi.  İ.G. ile M.Y., iddiaya göre, cadde üzerinde yürümekte olan 2 farklı kişiyi bıçak çekerek gasbetti. İhbar üzerine şüphelileri yakalamak için harekete geçen Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mağdurların birinden telefon ile kulaklık, diğerinden ise cüzdan ve bir paket sigara gasbeden 2 çocuğu Bandırma Sahili mevkisinde yakalayıp, polis merkezine götürdü. Suça sürüklenen İ.G. ile M.Y., polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece 'nitelikli yağma' suçundan ıslah evine gönderildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Hakaik-ı İmaniye ve Terbiye-i İslamiye olmadığı müddetçe maalesef gençleri serserilikden kurtaramaz zayıfların güçsüzlerin can ve mal güvenliğini sağlayamayız.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • KütahyAli 5 ay önce Şikayet Et
    Ülkede basit suçlar ceza çekmeye devam ediyor nedense. Eee bir zamanlar baklava çalan cezaevine atıldı haberleri yapılıyordu bankalar hortumlanırken. Tarih tekerrürden ibarettir...
    Cevapla
  • Mahmut Çetin 5 ay önce Şikayet Et
    Bandırmada yaşıyorum ve o kızları az çok biliyorum. Her ikisinin de çok fazla suç dosyası var. Hangi basit suç merak ettim. Banka hortumlama haricindeki suçlar cezasız mı kalacak senin mantığınla.
    İlk beğenen sen ol
  • Mustakil 5 ay önce Şikayet Et
    Gasp ne zaman basit suc oldu?hirsizlar gozaltina bile alinmiyor.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.