Bartın

Vali Azizoğlu, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

13:14 11 Aralık 2015
Vali Azizoğlu, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ile eşi Nilgün Azizoğlu, işe yerleştirilen şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi.

Azizoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, 20014-2015 yılları arasında istihdam hakkından faydalanarak işe yerleştirilen şehit yakını ve gazilerin işe uyum süreçlerinin değerlendirilmesi, varsa yaşadıkları sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin belirlenmesi amacıyla toplandıklarını belirtti.

Devletin, herzaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ifade eden Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Vatan ve millet için gözünü kırpmadan cephede savaşan Bartınlı kahramanlarımıza Bartın’da yaşayan insanlarımız da o nispette destek oluyorlar, onları unutmuyor ve unutturmuyorlar. Şehitlerimizi unutturmayacağız. Gazilerimizi unutmayacağız. Şehitlerimiz, bu vatan üzerinde oyun oynamak isteyenlerin oyunlarını bozmak için nasıl korkmadan, yılmadan, bir an bile tereddüt etmeden bölücülerin üzerine gitmişlerse bugün onların burada yaşayan kardeşleri, evlatları, arkadaşları olarak bizler ve bizlerin çocukları da bu vatanın birliği ve dirliği için gözünü kırpmadan can vermeye hazırdır. Bu mübarek topraklar üzerinde ay yıldızlı al bayrağımız kıyamete kadar özgürce dalgalanacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.