Bartın

Yeni yıla doğru

16:53 30 Aralık 2015
Yeni yıla doğru

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Azizoğlu, mesajında, yeni yılın ülkeye ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulundu.

Toplumsal hayatta daima sağduyunun hakim olması dileğinde bulunan Azizoğlu, "Hoşgörü, kardeşlik, sevgi ve saygı her daim hakim olsun. Yeni yılın ilimiz insanlarına ve ülkemize güzellikler getirmesini diliyor, bu duygu ve düşüncelerle ilimizde görev yapan sivil, asker tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının, saygıdeğer Bartınlıların yeni yılını içtenlikle kutluyorum" ifadesini kullandı.

Akın da sayısız değerlerin yanı sıra sevgi, barış ve hoşgörüsüyle örnek şehirler arasında yer alan kentte, yeni yılın da yepyeni umutları beraberinde getireceğini belirtti.  

Akın, mesajında şunları kaydetti:

"Aydınlık geleceğimiz için canla başla çalıştığımız bir yılı geride bırakırken yeni yılda da hep birlikte güzel yarınlar için büyük çaba içerisinde olacağız. İlimizin ve ülkemizin bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere gelebilmesi için birlikte olmak, sağduyu ve ortak akıl ile hareket etmek, sahip olduğumuz değerleri gelecek kuşaklara daha güçlü bir şekilde ulaştırmak önceliğimiz olacaktır. Yeni yılın şehrimize, ülkemize insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesi dileğimle, paylaşma ruhumuzu hiç kaybetmediğimiz, toplumsal birlik ve beraberliğin egemen olduğu mutlu bir yıl diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.