Bartın

Milli boksör Demir'in "resepsiyon" mutluluğu

17:03 09 Mart 2016
Milli boksör Demir'in "resepsiyon" mutluluğu

"Bu özel davette Bartın’ı ve Bartın Üniversitesi’ni temsil etmekten mutluluk duydum. Sayın Cumhurbaşkanımız resepsiyonda Bartın Üniversitesi ve Bartın ile ilgili övgü dolu sözler söyledi. Bana 'Bartın'dan böyle şampiyonlar çıkıyor mu?' diye sordu. Ben de 'Sizlerin sayesinde, kazandırdığınız spor tesisleri ve sporcu fabrikaları sayesinde geçmiş dönemlere göre çok daha üst düzey başarılı sporcular çıkıyor ve önemli dereceler elde ediyor' dedim. Cumhurbaşkanımız da ilimizden şampiyonların çıkmasından duyduğu mutluluğu aktardı. Kendilerine spora ve kadın sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sundum. Sayın Cumhurbaşkanımızla bir araya gelmiş olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum."

Milli boksör Şennur Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla verdiği resepsiyona katılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla verilen resepsiyona, Bartın Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli Sporcusu Şennur Demir de katıldı.

Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, farklı meslek gruplarından yaşam hikayeleri ve başarılarıyla Türkiye’nin gündeminde yer alan kadınların katıldığı resepsiyona kendisinin de davet edilmesiyle hayatının en büyük onur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Ocak ayında İzmir'de düzenlenen Celal Sandal Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 81 kiloda Büyükler Türkiye Şampiyonu olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini başarılarından dolayı kutladığını anlatan Şennur Demir, şöyle konuştu:


- "Erdoğan’a boks eldivenini hediye etti"



Resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şampiyonluk maçında kullandığı boks eldivenini hediye ettiğini ve eldiveni takan Erdoğan’la hatıra fotoğrafı çektirdiğini aktaran Demir, "Sayın Cumhurbaşkanımıza önümüzdeki aylarda Kazakistan’da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası’na katılacağımı anlattım. O da benden şampiyonluk beklediğini söyledi. Ben de şampiyonada altın madalya alarak İstiklal Marşı’mızı okutacağımı ve Türk bayrağını dalgalandıracağımın sözünü verdim" ifadelerini kullandı.

Demir, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun da kendisini tebrik ettiğini ve bir kadın olarak başarılar elde etmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.